درباره ما

تماس با ما

فلفل قرمز تند استیک پنیر و مربا صبحانه ماهی سالمون مایع لازانیا تهیه غذا مجی فود با مدیریت سرآشپز مجتبی حاصلی فلفل قرمز تند فلفل قرمز تند Slide شعبه هایپرمی اصفهان ( مصلی)
سفارش غذا
http://mojifood.ir/test.php
تهیه غذا مجی فود شعبه اصفهان کیترینگ مجی فود
Slide تهیه غذا مجی فود شعبه تهران شعبه هایپرمی آجودانیه ( عرش آجودانیه) سفارش غذا یا رزرو میز کیترینگ مجی فود

سر آشپز مجتبی حاصلی

مدیر گروه غذایی مجی فود

بنده سر آشپز حاصلی , عاشق آشپزی ام .فقط استشمام عطر غذاها به من می گویند که آیا این غذا لذیذ  است یا نه. 15 سال کار در این حرفه همراه با عشق باعث شده از من یک سرآشپز حرفه ای بسازد. در این سال ها هم به آشپزی فرنگی و هم سنتی پرداخته ام.

با رمز و راز های رستوران داری آشنا شدم و فنون مشتری داری را آموختم. تجربه کردم و یاد گرفتم که چگونه باید یک رستوران یا فست فود یا کترینگ موفق داشت. و مهمترین آیتم این کار یعنی غذا. غذای خوب و با کیفیت و خوشمزه و خوشرنگ و با تزیین زیبا.

حالا اینجا هستم. دوست دارم تجربیاتم را در اختیار دیگران قرار دهم. و بهترین طعم غذا را به شما بچشانم.

NewHomepage.jpg
سوابق کاری سرآشپز مجتبی حاصلی

سر آشپز حاصلی ,سر آشپز بین المللی و باتجربه .سالیان متمادی را صرف کسب تجربه و تخصص در این حرفه نموده است.

سر آشپز مجتبی حاصلی  از سال ۱۳۷۸ وارد عرصه صنایع غذایی شد. در ابتدا توزیع و پخش فرآورده های گوشتی و سوسیس و کالباس و گوشت و مرغ خام و فرآورده های دامی را به عهده داشت. با رستوران های زیادی در این زمینه همکاری داشت.

بر حسب علاقه ی خود به رشته ی آشپزی با برادر خود یک آشپزخانه صنعتی تاسیس نمودند. و در آنجا در زمینه خدمات مجالس و تهیه غذا مشغول بود .این کار باعث شد که علاقه ی خود به آشپزی را پیگیری نماید و دوره های مختلف آشپزی را زیر نظر اساتید فن بگدراند.

پس از آن به شهر های مختلف سفر کرد و غذاهای محلی شهر های مختلف را مطابق با بومی های آن منطقه آموخت.از جمله غذاهای شمالی و غذاهای جنوبی و …

پس از این مراحل در تهران زیر نظر اساتید فن , دوره آشپزی غذاهای ملل را گذراند و با با دیزاین های حرفه ای غذا آشنا شد. مدتی را در رستوران بین المللی مشغول به کار بود تا آموخته های خود را به نمایش بگذارد.

پس از آن با کمک تجربیات فراوانی که در زمینه رستوران داری و چگونگی تهیه مواد اولیه با کیفیت و آشپزی غذاهای متنوع  به دست آورده بود در راه اندازی رستوران ها و کترینگ های زیادی به عنوان مشاور و راه انداز نقش داشت

سر آشپز حاصلی در کارنامه خود آشپزی برای نهاد های مهم دولتی را نیز ثبت کرده است.

در حال حاضر ایشان گروه غذایی مجتبی (مجی فود ) را تاسیس نموده و به عنوان مدیر گروه غذایی مجتبی (مجی فود ) فعالیت می کنند.و در زمینه فروش غذا به صورت تلفنی و آنلاین ، مشاوره وراه اندازی رستوران, تجهیز رستوران ها و فست فود ها، آموزش آشپزی و برگزاری مجالس و تشریفات و تهیه مواد اولیه برای دیگر رستوران ها فعالیت دارند.

سرآشپز محتبی حاصلی در حال پخت انواع فست فود و غذاهای سنتی در شعب مختلف رستوران