طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

Telegram.me/mojifoodir

مواد لازم نان شیرمال کشمشی :

تخم مرغ    دو عدد

شیر یک چهارم لیوان

شکر یک چهارم لیوان

مایه خمیر ترش    1 قاشق سوپخوری پر

آرد یک چهارم لیوان

Telegram.me/mojifoodir

 مواد لازم نان شیرمال کشمشی در مرحله دوم

آرد 3 پیمانه

روغن مایع  یک سوم پیمانه

شکر دو قاشق سوپخوری سر پر

گردو (در صورت تمایل )   نصف پیمانه

کشمش    نصف پیمانه

مواد لازم برای روی نان شیرمال

کنجد   یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ   یک عدد

شیر   یک قاشق سوپخوری

Telegram.me/mojifoodir

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و انقدر می زنیم تا شکر کاملا حل شود سپس آرد و خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا قوام بیاید. خمیر مایه بعد از 5 دقیقه حاضر است.

حالا در مرحله دوم تخم مرغ ها را انقدر با هم می زنیم که کاملا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا شکر مخلوط شود. بعد روغن را اضافه می کنیم و سپس آرد الک شده را کم کم به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نهایتا خمیر نرمی به دست آید بعد از این مرحله خمیر را به مدت 3 ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا کاملا پف کند و حجم آن دو تا سه برابر شود. بعد کشمش و گردو را به خمیر اضافه می کنیم. و طبق سلیقه مان به شکل دلخواه کف سینی فر قرار می دهیم و نیم ساعت صبر می کنیم تا خمیر دوباره قوام بیاید. سپس آن را با زرده تخم مرغ و شیر رومال می کنیم و کمی کنجد بر روی آن می پاشیم. و مدت 15 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم.نوش جان.

نکته در صورتی که از کشمش استفاده نمی کنید باید مقدار شکر را افزایش دهید.

این مطالب را برای علاقمندان فوروارد نمایید.

Telegram.me/mojifoodir

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *