طرز تهیه پیتزا رولی

پیتزا چیکن رول

طرز تهیه پیتزا رولی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

آرد      500 گرم

پودر مایع خمیر     1 قاشق غذاخوری

روغن    100 گرم

آب    2 پیمانه

نمک و فلفل    به میزان لازم

شکر    1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

ابتدا پودر خمیر مایع را در یک استکان آب ولرم حل می کنیم و به مدت 20 دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا آماده شود. سپس نمک و فلفل را به آرد اضافه نموده و آب را اضافه می کنیم و مایع خمیر را نیز به آن می افزاییم در انتها روغن را به آن اضافه می کنیم و آن را انقدر ورز می دهیم تا به دست نچسبد . هر چه میزان ورز دادن بیشتر باشد خمیر بهتری خواهیم داشت. خمیر را درون ظرفی قرار می دهیم و روی آن را با کمی آرد می پوشانیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

مواد لازم برای پیتزا

مرغ پخته شده    500 گرم

پنیر پیتزا     300 گرم

قارچ    200 گرم

فلفل دلمه ای    1 عدد

آویشن   به مقدار لازم

پودر سیر   ا قاشق چایخوری

نمک و فلفل    به مقدار لازم

سس کچاپ    به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا چیکن رول

خمیر پیتزایی که از قبل آماده کرده ایم را پهن می کنیم و سپس به روی آن سس کچاپ می زنیم و کمی پنیز پیتزا به روی خمیر می پاشیم مرغ های پخته شده را تکه تکه کرده و با نمک فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط می نماییم. و آن ها را روی سطح خمیر می ریزیم سپس به آرا می خمیر را رول می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا منسجم شود آن گاه آن ها را به قطر 2 الی 3 سانتی متر برش می دهیم و درون ظرف نچسب چیده و در دمای 230 درجه سانتی گراد به مدت حدود 10 الی 15 دقیقه قرار می دهیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *