طرز تهیه پای سیب یا کیک پای سیب

پای سیب

Telegram.me/mojifoodir

مواد لازم :

تخم مرغ    2 عدد

روغن مایع   8/1  لیوان

شیر 8/1 لیوان

نمک   یک پنس

وانیل   4/1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر  4/1 قاشق چایخوری

آرد  1 لیوان سرخالی

شکر   2/1 لیوان

دارچین یک قاشق مربا خوری سر پر

شکر  یک قاشق غذاخوری

گردو خرد شده  2 قاشق غذاخوری

کره  25 گرم

سیب زرد   1 عدد (می توانیم سیب گلاب حدود 3 تا 4 عدد جایگزین کنیم. )

Telegram.me/mojifoodir

طرز تهیه :

سیب ها را قاچ می کنیم  هسته آن را می گیریم یک قاشق شکر بر روی آن می ریزیم  و با کره تفت می دهیم  تا سیب ها کمی نرم شود و شکر در مواد حل شود. سپس دارچین و گردو را نیز به آن اضافه می کنیم . حالا این مواد را به کناری می گذاریم

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. سفیده ها را می زنیم تا کاملا پف کرده و مانند فوم شود یک پنس نمک به آن اضافه می کنیم و چند قطره آبلیمو برای از بین بردن بوی تخم مرغ و حفظ حالت آن اضافه می کنیم. بعد نیمی از شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و نیمی از وانیل را نیز به آن اضافه می کنیم. مواد را در ظرفی ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا بقیه موادمان آماده شود.

زرده تخم مرغ را با نیم دیگر شکر و نیم دیگر وانیل با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود سپس شیر را به موادمان اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مواد را از یخجال خارج کرده و مخلوط زرده ها را کم کم به آن اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم مواد را خیلی هم نزنید که پف آن بخوابد. بعد روغن را اضاف می کنیم و آرد را که از قبل سه بار الک کره ایم کم کم با الک روی مواد مان می ریزیم و باز هم  به صورت دورانی هم می زنیم .

حالا مواد کیک و مواد پای سیب هر دو آماده هستند.

می توانید آن ها را در قالب های کوچک بریزید و مقداری از مواد پای سیب را روی آن بریزید و دوباره مقداری از مواد کیک روی آن بریزید. و یا اینکه کل مواد کیک را در یک قالب بریزید و سیب ها را به شکل دلخواه بر روی آن بچینید . دقت داشته باشید که بیش از دو سوم قالب را پر نکنید چون کیک پف می کند واز قالب بیرون می ریزد.

قالب ها را در فری که از قبل با دمای 170 درجه آماده کرده ایم قرار می دهیم و به مدت حدود 30 دقیقه درون فر قرار می دهیم.

نکته  دقت داشته باشید که زمان آماده شدن کیک بسته به قطر کیک شما و حجم قالب های شما متفاوت خواهد بود

نکته .در مرجله چف کردن کیک  که  معمولا 20 دقیقه اول است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید وگرنه پف کیک شما می خوابد و کیک سفتی خواهید داشت.

نکته درون قالب هایتان را با روغن جامد یا کرده چرب کنید و روغن مایع برای این کار مناسب نیست. و یا کاغذ روغنی بیاندازید.

نوش جاان

این مطلب را برای علاقمندان فوردارد نمایید

Telegram.me/mojifoodir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *