طرز تهیه مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج (رسپی انواع مربا و ترشی)

رسپی مارمالاد هویج

مواد لازم

هویج    یک کیلو

شکر    یک کیلو

آبلیمو 2 قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده    1 قاشق غذاخوری

پودر هل    یک قاشق مربا خوری

پودر ژلاتین   1 قاشق مربا خوری

Telegram.me/mojifoodir

طرز تهیه مارمالاد هویج

هویج ها را پوست کنده و درون قابلمه می ریزیم با  حدود 3 تا 4 لیوان آب می پزیم. بعد از اینکه هویج هاخوب پخته شدند آن ها را درون میکسر می ریزیم و به صورت پوره در می آوریم.

حالا شکر را بر روی هویج می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم  تا کاملا جا بیافتد. گلاب و پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت کتری قرار می دهیم تا کاملا حل شود سپس این مخلوط را بر روی هویج ها می ریزیم برای خوشرنگ تر شدن مارمالاد می توانیم مقداری زعفران آب کرده نیز به آن اضافه کنیم و مقداری پودر هل برای خوشطعم و بو شدن و در آخر برای اینکه مربا شکرک نزند دو قاشق آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و کمی بعد آن را از روی حرارت بر می داریم. بعد از اینکه مواد ما سرد شد آن را درون ظرف های در بسته ریخته و در یخچال قرار می دهیم. نوش جان

لینک ما را به علاقمندان فوروارد نمایید.

Telegram.me/mojifoodir

 

 

One thought on “طرز تهیه مارمالاد هویج”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *